Renovlies Behang 200 gram: De Perfecte Balans tussen Stevigheid en Verfijning

De afbeelding toont een muur bedekt met renovlies behang van 200 gram per vierkante meter. De strakke afwerking en naadloze uitstraling zijn duidelijk zichtbaar, wat de duurzaamheid en verfijning van dit behang benadrukt. Deze visuele weergave illustreert de veelzijdigheid en esthetische waarde van renovlies behang met een hoger gewicht voor muurafwerking.

In deze blog gaan we dieper in op wat renovlies behang 200 gram te bieden heeft en waarom het een uitstekende optie is voor diverse interieurprojecten.

Renovlies behang met een gewicht van 200 gram per vierkante meter is een veelzijdige en populaire keuze voor mensen die streven naar duurzaamheid en een strakke afwerking van hun muren.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Wat maakt Renovlies Behang 200 gram bijzonder?

Renovlies behang met een gewicht van 200 gram per vierkante meter biedt een perfecte balans tussen stevigheid en verfijning.

De 200 gram per vierkante meter geeft het behang voldoende gewicht om duurzaamheid te garanderen, terwijl het toch gemakkelijk te hanteren is bij het aanbrengen op muren.

Ontdek de grote verschillen met renovlies behang 150 gram.

Voordelen van Renovlies Behang 200 gram:

 1. Duurzaamheid: Met een hoger gewicht is dit behang duurzamer en beter bestand tegen dagelijkse slijtage.
 2. Strakke Afwerking: Renovlies behang staat bekend om zijn strakke en naadloze afwerking, en de 200-grams variant is hier geen uitzondering op. Het biedt een gladde basis voor verdere afwerking.
 3. Goede Verbergende Eigenschappen: Het hogere gewicht helpt bij het verbergen van kleine onvolkomenheden en scheurtjes in de muren.
 4. Gemakkelijk te Hanteren: Ondanks het hogere gewicht is renovlies behang van 200 gram per vierkante meter nog steeds gemakkelijk te hanteren bij het aanbrengen, waardoor het geschikt is voor zowel ervaren klussers als beginners.

Gaat het om een renovatiewoning? Dan kun je beter kiezen voor glasvezelbehang. Dit is net iets sterker en verbergt oneffenheden beter. Je kunt het kopen bij Glasvezelbehang.net.

Waarom Kiezen voor Renovlies Behang 200 gram?

 1. Veelzijdigheid: Met zijn evenwichtige gewicht is renovlies behang van 200 gram geschikt voor verschillende ruimtes, van woonkamers tot slaapkamers en zelfs gangen.
 2. Aanpasbaarheid: Het hogere gewicht maakt het behang ideaal voor muren met kleine imperfecties, terwijl het ook gemakkelijk te schilderen is in de gewenste kleur of patroon.
 3. Moderne Uitstraling: Renovlies behang staat bekend om zijn moderne uitstraling, en de 200-grams variant voegt een vleugje verfijning toe aan elk interieur.

Let op: behangen kan alleen wanneer de muur gestuct of egaal is. Mocht je meer informatie willen over de ondergrond van renovlies, dan kun je kijken bij gestuct.nl.

Hoe te Installeren:

 1. Voorbereiding van de Muren: Zorg ervoor dat de muren schoon, droog en glad zijn. Repareer eventuele scheuren en vul gaten op.
 2. Behanglijm Aanbrengen: Breng de behanglijm gelijkmatig aan op de muur met een roller, werkend in kleine secties.
 3. Behang Aanbrengen: Plaats het renovlies behang voorzichtig op de muur, strijk het glad met een behangspatel en snijd overtollig behang af.
 4. Afwerking: Controleer of alle naden goed aansluiten en werk eventuele onvolkomenheden bij. Laat het behang volledig drogen voordat je verdere afwerkingen uitvoert.

Strakke Wanden met Renovlies Behang 200 gram

Renovlies behang van 200 gram per vierkante meter biedt een uitstekende combinatie van duurzaamheid en verfijning.

Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een strakke, moderne afwerking van de muren zonder concessies te doen aan stevigheid.

Overweeg dit behang voor je volgende renovatieproject en geef je interieur een tijdloze en elegante uitstraling. Vraag voor het strakste werk en de beste prijs een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll to Top